OWSIANKA bez gotowania, czyli PROSTE i SZYBKIE wegańskie i bezglutenowe śniadanie - PRZEPIS




do przygotowania potrzebujemy:
bezglutenowe płatki owsiane - [tutaj]
nasiona chia - [białe chia] lub [czarne chia]
organiczne rodzynki - [tutaj]
sproszkowane masło orzechowe z kakao - [tutaj]
cukier kokosowy - [tutaj]
płatki/czipsy kokosowe - [tutaj] lub [tutaj]
sól himalajska - [tutaj]
mleko migdałowe
*masło migdałowe  - [tutaj] lub [skiełkowane/lepiej wchłanialne]
*świeże maliny






Wszystkie składniki wsypuję/wlewam do szklanego pojemnika i wkładam do lodówki na noc - rano owsianka jest gotowa i smakuje niesamowicie! Dodatkowo jest bardzo pożywna :)




Moje kanały YouTube: JULIA YouTubeJULtube i naZDROWIE
Zapraszam na moją stronę Facebook, Instagram i Twitter

6 komentarzy

  1. Rzadko sobie robię owsiankę, ta się wydaje pyszna!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. jest przeeeepyszna! i do tego bardzo zdrowa, więc polecam :) bardzo szybko się robi

      Usuń
  2. Julcia, dodasz przepis na krem czekoladowy z awokado, o którym wspominałaś jakiś czas temu? :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Świetny pomysł na szybkie, pożywne śniadanie. Ostatnio wypróbowuję różne warianty owsianki i na pewno skorzystam z twojego przepisu.

    OdpowiedzUsuń
  4. rano wolę owsiankę na ciepło, bo jest b. zimno ;] ale ta napweno jest mega zdrowa ;)

    OdpowiedzUsuń

Contact

© Julia Caban
DESIGN by THE BASIC PAGE